Neagu Catalin
"Profesioniști."
Ciprian Gheorghe
"Servicii medicale ok. Programarea este necesara."
Catalin Ciocarlan
"Am fost cu bebele la Dl doctor Roșca. Foarte profi, ne-a explicat absolut totul nu s-a grăbit. Recomand"
Daniela Chirilov
"Kineto, Andreea multumesc pentru tot! Exercitiile pentru lombar m au ajutat mult pentru tonifierea muschilor, dureri care s au atenuat datorita programului de exercitii!"
Theodor NICOLAU
"Nice Clinic. Quality services. Parking in the yard of the building."
Dobrica Serban
"Personal ma gandesc sa schimb clinica din cauza atitudinii unora dintre angajatii dumneavoastra. Nu se poate ca o asistenta sa dea afara pacientii. Motivul fiind acela ca are varicela copilul acestora . Nu este singura iesire necontrolata a acestei doamne in prezenta mea dar si fata de persoana mea. Restul personalului este foarte amabil, nu am nimic de reprosat."
Baltasaurus
"Medicul meu de familie. Curat, nu se astrapta mult, personal de treaba, recomand."
Mihaela Malin
"Buna ziua, acord 5 stele pentru profesionalismul de care da dovada si atitudinea pe care o are fata de copii, domnul Gabi, kinetoterapeut. Il recomand calduros si-i multumesc pentru rezultatele bune pe care le-a avut fiul meu!"
Expres Cadou
"Analize pentru schimbare permis, rapid si ieftin. Recomand!"
Pink Floyd
"Servicii impecabile. Recomand!"
Elena Batau
"Servicii medicale ce lasă de dorit. Chiar și pentru un pacient cu plata nu se respecta programarea, iar asistentele sunt foarte nervoase, au o singura replica învățată "in 5 minute intrați". Când le-am cerut explicații de ce pe banii mei trebuie să aștept, răspunsul a fost "dar ce credeți că stăm degeaba acolo înăuntru? Scriem un concediu medical!!!" Asta dupa o oră de așteptat "5 minute"."
C. Marius
"Servicii de calitate și rapide!"
Daniel M
"Decent services with high waiting time and long term schedules. Doctors and nurses are professional but overwhelmed. Demand bigger than offer, make sure to get on time or you may loose tour turn and add some extra waiting time. Overall a 4 star review, still having some things to improve."
Stefania M
"Am apelat la serviciile clinicii Rosana Medical pentru fetita mea in varsta de 2 ani. Mi-au fost recomandati pentru sectia de psihiatrie infantila si specialistii de aici. Tratamentul primit merge de minune si suntem pe drumul cel bun. Va multumim !"
Alexandra
"Am avut nevoie de o consultatie urgenta si cateva analize. Pentru ca nu locuiesc in Bucuresti, am cautat o varianta sigura si accesibila ca pret. M-au incantat campaniile si ofertele promotionale pe care le are Clinica si m-am bucurat sa pot beneficia de ele."
Cristina S
"M-a impresionat promptitudinea cu care am fost preluata inca de la receptie si modul in care au decurs discutiile cu medicul, apoi analizele.  Sunt multumita si voi reveni la ROSANA Medical"
Sorina D
"Modul in care am fost tratat de catre intreaga echipa medicala m-a facut sa imi schimb parerea despre sistemul medical de la noi. II felicit si recomand si altor pacienti sa apeleze la acest centru medical."
Grigore S
"Prietena mi-a recomandat sa vin la ROSANA pentru cateva analize. Ma bucur ca i-am acceptat sfatul, am fost multumita de modul in care au decurs lucrurile precum si de preturile practicate. Voi reveni cu siguranta cand va fi nevoie."

Trimite-ne feedback-ul tău