Echipa de ortopedie pediatrică:

____________________________________________

Conf. Dr. Alexandru ULICI

medic primar ortopedie pediatrică
Conferențiar universitar
Doctor în științe medicale

Program:
Luni: 16:00-19:30
Joi: 16:00-19:30

Consultații ortopedie pediatrică, ecografie de șold nou-născuți, plantogramă, evaluare morfo-functională coloana vertebrală

Pretul unei consultatii, care include si investigatiile (ecografie, plantograma, evaluare coloana vertebrala) este de 300 RON.

Dr. Matei PRUTEANU

Dr. Gabriel Sterian

medic specialist 
Ortopedie pediatrica

Echipa specializată la Spitalul „Gr. Alexandrescu”

Consultații ortopedie pediatrică, ecografie de șold nou-născuți, plantogramă, evaluare morfo-functională coloana vertebrală

Consultatiile cu bilet de trimitere sunt GRATUITE

Program zilnic: dimineata  si dupa-amiaza

Programari la 0732 22 00 33, 031 405 85 58  sau online aici!

În Centrul de Ortopedie Rosana din Calea Dudesti, accesibil din orice parte a Bucureștiului, vă așteaptă o echipa de medici cu experiență în tratarea patologiei aparatului osteo-articular al copilului, echipă condusă de Dr. Alexandru Ulici ( Spitalul Gr. Alexandrescu).

Asigurăm întregul tratament, inclusiv intervenția chirurgicală în spital de stat sau privat, precum și prescrierea de dispozitive ortopedice (corsete, ghete ortopedice) și trimiteri către kinetoterapie (gimnastică medicală).

NOU
Evaluarea morfologică și funcțională a coloanei vertebrale fără iradiere, folosind un dispozitiv special, pe baza de ultrasunete, asemănător ecografiei – Spinal Mouse
Precis, ușor pentru pacient, rapid.

Fiecare spate este unic. Evaluarea profesionistă inainte, în timpul și după tratament este necesară pentru a stabili bazele și cursul terapiei. Pentru aceasta folosim un dispozitiv revolutionar, asistat de computer, pentru a determina forma coloanei vertebrale în plan frontal și sagital și mobilitatea fiecărui segment spinal.

Dispozitivul este ghidat de a lungul coloanei vertebrale, ajunstându-se automat la conturul spatelui. Datele sunt transferate în timp real către un computer. Fără iradiere, rapid și precis.

Evaluarea este realizată  de Conf. Dr. Alexandru Ulici

Iată câteva din cele mai frecvente probleme pentru care puteti solicita o consultatie:

 • tulburări de mers la copilul mic și adolescent, picior plat (platfus)
 • scolioza, cifoza
 • insuficiența motorie de origine cerebrală, parapareza, tetrapareza spastică
 • displazie de șold
 • luxație de șold
 • fracturi, entorse, urmările acestora (dureri la mers, consolidări vicioase)
 • boala Legg-Calve-Perthes (necroza avasculară/aseptică de cap femural)
 • epifizioliza
 • luxație de rotulă
 • malformații congenitale, picior varus echin, talus valgus, metatarsus adductus
 • injectări de toxină botulinică

NOU

Plasma therapy

Terapia PRP ( Platelet – Rich Plasmate) – recomandată de către medicii ortopezi în tratamentul leziunilor musculoscheletale (osteoartrită gradul I- III, epicondilită, fasciită plantară, dureri cronice de genunchi) la adulți și copii

Este realizată cu produse certificate (Arthrex ACP®) și constă din administrarea unei cantități de plasmă cu ajutorul unei seringi în zona afectata. Plasma injectata este obtinuta din sângele pacientului și conține cantități mari de factori de creștere esențiali în procesul de vindecare a unor traumatisme la nivelul tendoanelor, ligamentelor și articulațiilor.

Se administreaza în condiții de maximă siguranță atât la copii cât și la adulți în cabinetul medicului ortoped.

TERAPIE CU LUMINA – BIOPTRON

BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumina, dotat cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii.

NOU! Filtrul nano-fotonic – Fulerene- se comportă ca un generator nano-fotonic de lumină hiperpolarizată, transformând lumina polarizată liniar vertical într-o nouă formă de lumină definită prin simetria sa icosaedrică – aceeași cu cea a moleculelor fulerene.

Lumina Hiperpolarizată BIOPTRON stimulează micro-circulația și sprijină biostimularea celulară îmbunătățind sistemul de apărare al organismului. Are un efect pozitiv și de lungă durată nu doar asupra zonei tratate, ci și asupra întregului corp.

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON® este testat clinic și certificat ca dispozitiv medical pentru tratarea cu succes a diferitelor probleme de sănătate. Este un tratament ușor de utilizat, nedureros, sigur si eficace fara efecte secundare.

HIPERLUMINA CUANTICĂ BIOPTRON® ajuta la îmbunătățirea capacității organismului de a se regenera și la menținerea stării de sănătate la nivel optim. Aceasta accelerează procesul de vindecare, restabilește funcțiile deteriorate ale organismului și echilibrul metabolic, crește rezistența la factorii de stres externi și imunitatea prin accelerarea proceselor naturale de vindecare ale organismului, atât în afecțiunile acute, cât și în cele cronice. Poate fi aplicata la orice categorie de varsta.

PRETURI

 1. Pret abonament 7 sedinte cu 2 sedinte gratuite

210 RON – 1 sedinta 20 minute pe zona afectata inclusiv utilizare de filtru Fulerene BIOPTRON

 1. Pret abonament 10 sedinte cu 2 sedinte gratuite

280 RON – 1 sedinta 20 minute pe zona afectata inclusiv utilizare de filtru Fulerene BIOPTRON

 1. Pret sedinta individuala

35 RON – 1 sedinta 20 minute pe zona afectata inclusiv utilizare de filtru Fulerene BIOPTRON

Terapia cu lumina BIOPTRON este indicată în:

ORTOPEDIE

Osteoartrita, dureri lombare, dureri de umar şi de gât, sindromul tunelului carpian, cicatrice post interventie chirurgicala, artrita reumatoida (cronica), artroza, afecţiuni ale ţesuturilor moi, tendoane şi ligamente, spasme musculare, luxaţii, entorse, contuzii, rupturi de ligament şi musculare, tendinite, cotul tenismenului

PEDIATRIE

Afectiuni dermice, eczeme alergice, infectii cutatnate, iritatia produsa de scutec, afectiuni musculosheletale si neurologice