Spinal Mouse este un dispozitiv revoluționar, total neinvaziv care asistat de computer scanează și evaluează forma, poziția și raportul dintre vertebre în plan sagital și frontal precum și mobilitatea fiecărui segment al coloanei vertebrale. Procedeul descris în urmă cu peste 20 de ani a fost perfecționat în permanență ajungând în ultimii ani la vârful de gama prin controlul și analiza computerizată a datelor.

De ce sa utilizăm spinal mouse în evaluarea coloanei vertebrale?

Pentru ca fiecare spate este unic și este importantă evaluarea profesionistă înainte, în timpul și după fiecare etapă de tratament pentru a oferi baza unei evaluarii potrivite a oricarei terapii.

SPINAL MOUSE ne oferă:

  • Ghidaj simplu și precis

Este ghidat de-a lungul colonei vertebrale, ajustându-se automat la conturul spatelui. Datele obtinute sunt apoi transmise wireless către computer.

  • Date precise despre raporturile si dinamica vertebrelor

Excelentă fiabilitate în validitate a datelor. Fără radiații, se pot face oricâte măsurători este nevoie, pentru a evaluarea progreselor din timpul tratamentului.

  • Informatii simple și transparente pentru pacient

Informatiile sunt stocate în computer pot fi ușor reevaluate și utilizate sub formă de grafice ușor de interpretat și vizualizat. Pacientul este astfel informat despre progresul terapiei ori de cate ori este nevoie.

Comments

comments